Cav/rf Cavitation Radiofrekvens

Cavitation och Radiofrekvens- en kraftfull behandling för hela kroppen

Behandlingsmetoden innebär att man med Cavitation (CAV) och Radiofrekvens (RF) sätter fart på njurar, lymfsystem, lever, tarm och löser upp stagnationer i fascia som då får fart på organ och cirkulation.

Behandlingen var ifrån början tänkt till skönhetsvård (mindre rynkor och avlägsnande av fett) men efter tid har man upptäckt att metoden fungerar mycket bra inom hälsa vilket är min inriktning.


Bra för:


•Huvudvärk

•Frozen Shoulder

•Muskelsmärta, artros, ledproblem

•IBS-besvär och/el trög tarm, likaså med smärta o uppsvullen mage

•Knölar lite här o var på kropp

•Förhårdnader, ödem, även lipödem, svullnad i kropp

•Spänningar i axlar/nacke. Ont i rygg/ländrygg, även återkommande ishias el ishias-liknande symtom

 Minska rynkor, mindre porer och ta bort fettansamling på tex mage.


När man går på behandling med Cav/rf behöver man samtidigt stötta kroppen med vätska, äta sunt och eventuellt ta tillskott för att hjälpa kroppen att bli av med toxiner och annat avfall.


Enkelt förklarat:

 • Cavitation (ultraljud) får fettceller att vibrera, vilket leder till att deras membran ”sprängs” och fettet hamnar utanför cellerna i lymfan. Fettet och slaggprodukterna avlägsnas den naturliga vägen genom lymfan och urin. Detta sker utan att påverka omgivande struktur. Andra typer av celler (ex hud) och blodkärl påverkas endast positivt genom ökad cirkulation.
 • Radiofrekvens (radiovågor) smälter de ”sprängda” fettcellerna och genom att luckra upp sammanväxningar i hud och bindväv löses stagnationer upp. Eftersom RF ökar cirkulationen i blod- och lymfcirkulation så hjälper det kroppen att få ut överflödig vätska och slaggprodukter, vilket gör att svullnader och ödem dämpas eller försvinner. Dessutom stramar RF upp huden genom stimulering av kollagen och elastanbildning, vilket är bra mot rynkor, slapp hud och hudbristningar.

Råd och tips Cav/rfHär är lite råd och tips desto mer du kan följa dessa testo bättre resultat.

Allt beror ju på hur mycket belastningar du har. 

(Gäller inte ansiktsbehandling)Förvårdsinstruktioner


 • Undvik aspirin/ibuprofen eller annat som tunnar ut blodet 72 timmar före behandling
 • Detox 24 timmar före behandling (för bestående resultat, detox två gånger i veckan)
 • Undvik att äta 2 timmar. före och 2 timmar. efter behandling (4 timmar utan att äta)
 • Måste äta efter 4 timmar. eller så går kroppen in i svältläge och avvisar behandling.
 • Drick mycket vatten för att underlätta lymfsystemet ( 2-3 flaskor före och efter behandling . Växande vattenintag upp till en gallon per dag . )
 • Begränsa kolsyrade drycker, kaffe och alla teer som inte är avsedda för avgiftning
 • Avstå från allt bröd, ris , pasta , läsk , kakor , godis och annan ohälsosam mat under behandlingstiden .Ultraljudskavitation Eftervårdsinstruktioner:
 • Drick minst 1 liter vatten direkt efter mötet och under hela veckan .  Detta spolar ut toxiner och slaggprodukter. Stå gärna på vibrationsplatta, sitt i infraröd bastu och rör dig efter behandling. Detta är att säkerställa att den lagrade energin som frigörs av kavitationsprocessen förbränns .   
 • Att upprätthålla en diet med lågt kaloriinnehåll, låg kolhydrat, låg fetthalt och låg sockerhalt under 24 timmar före behandling och tre dagar efter behandling kommer att bidra till att uppnå bästa resultat. Detta för att säkerställa att din kropp använder triglycerider (en typ av kroppsfett) som frigörs av kavitationsprocessen. Vi uppmuntrar också kunder att hålla sig till denna diet så mycket de kan. Många tycker att detta är en bra utgångspunkt för att upprätthålla en hälsosammare livsstil i framtiden.
 • Ytterligare åtgärder kan vidtas för att uppnå optimala resultat, som att topiskt stimulera behandlingsområdet efter din session eller använda en kroppsborste i duschen för att främja rörelse runt området. Att använda fuktkräm dagligen och frikostigt massera fuktighetskräm på behandlingsområdet är också fördelaktigt. Gör detta dagligen för att förhindra att fett och gifter blir stillastående och svåra att eliminera.


Detox hjälp


(magnesium, zink, B-vitamin mm samt mer detoxörter, parasitdödande, örter för olika organ/besvär, Maintenance etc)


chlorella/spirulina


- Njurkomplex


- Cirkulationskomplex


- Leverkomplex


- Åkerfräken


- Aktivt kol, 1000 mg morgon och kväll (kom ihåg att dricka mer vatten)


- C-vitamin, gärna mellan 5-10 000 mg som du fördelar under dagen.


Recept persiljeavkok:


Koka upp 2 l vatten.

Klipp eller bryt av persilja från 2 krukor, låt sjuda i vattnet mellan 6-8 minuter, max 10 minuter.

Sila av, låt svalna och drick 1 glas på

morgonen och 1 glas på kvällen,

spara resten i kylen till nästa dag.